KOTIPANIMOKAUPPA

Kotipanimokauppa syntyi intohimosta oluen valmistukseen

Viimeisin ja pienin, mutta nopein ja intohimoisin.

Kotipanimokauppa

Kun oluenvalmistuskärpänen iskee, se iskee kovaa! Näin kävi minulle ja lopulta se johtikin siihen, että päämääränä ei ollutkaan enää ura yritysmaailman parissa, vaan Kotipanimokauppa. Kauppa, joka syntyi puhtaasta intohimosta oluen valmistukseen.

Kotipanimokaupan tarkoitus ei ole olla taas yksi oluen valmistukseen erikoistunut kauppa, vaan eräänlainen tietopankki ja ohjenurkkaus, jonka perimmäinen tarkoitus on ohjata ja innostaa uusia oluen valmistuksesta kiinnostuneita aloittamaan uusi harrastus oluen parissa.

Kotipanimokauppa tai tuttavallisemmin KPK on valehtelematta viimeisin, pienin ja nuorin oluen valmistukseen erikoistunut verkkokauppa Suomessa. Mutta vastakohtana se on myös nopein, ketterin ja innokkain palvelemaan asiakkaitaan, olit sitten kokenut kotipanija tai panouraasi vasta aloittelemassa. Tervetuloa seuraamaan matkaamme ja kasvamaan kanssamme!

Kotipanijan matkassa

MEITÄ KIINNOSTAA MITÄ SINÄ MEISTÄ AJATTELET

Haluamme palvella mahdollisimman hyvin asiakkaitamme ja siksi meitä luonnollisesti kiinnostaa mitä mieltä sinä olet! Jätä meille vieressä olevalla lomakkeella risut ja ruusut tai vaikkapa ehdotukset valikoiman kasvattamisesta. 

Palautelomake