Sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön ja myyntikuntoinen. Sinun ei tarvitse palauttaa kaikkia tuotteita, vaan voit palauttaa yksittäisiäkin tuotteita. Ota palautuksesta kuitti ja mahdollinen seurantanumero talteen. Maltailla, humalilla ja hiivoilla ei ole palautusoikeutta.

Reklamointi

Jos tuotteessasi on toimitushetkellä jotain vikaa tai se ei ole sellainen kuin sen pitäisi olla, ota meihin yhteys asiakaspalvelu@kotipanimokauppa.fi ja selvitetään asia.

Rahojen palautus

Meillä asiakaspalautukset ovat ilmaisia ensimmäisen 2 viikon ajan. Tiedämme, että välillä tehdään vikaostoksia ja tästä syystä haluamme tarjota ilmaisen palautuksen. Palautamme tuotteista rahat, kun palautettava tuote on läpikäynyt palautusprosessimme.

Kuittaus vastaanottamisesta

Lähetämme sinulle sähköpostin, kun palautettu tuote on saapunut meille ja olemme käsitelleet sen. Mikäli et ole kuullut meistä 3 viikon kuluessa palautuksesta, ota meihin yhteys asiakaspalvelu@kotipanimokauppa.fi ja selvitetään tilanne.

Kuljetuksessa vahingoittunut tuote

Jos tuote on vioittunut kuljetuksen aikana, ota meihin yhteys asiakaspalvelu@kotipanimokauppa.fi. Voit samalla ilmoittaa haluatko palauttaa tuotteen ja saada vahingoittuneesta tuotteesta rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vahingoittuneen tilalle.

Ilmoita palautuksesta alhaalla olevalla lomakkeella

Palautusta varten kannattaa kaivella kuitti tilauksesta.

Palautuslomake

Yleisiä kysymyksiä liittyen palautukseen

Milloin saan rahani takaisin?

Rahat palautetaan heti, kun palautus on läpikäynyt palautusprosessimme. Ilmoitamme sähköpostitse, kun palautettu tuote on saapunut meille.

Paljon palautus maksaa?

Kun tuote palautetaan 14 päivän sisällä tilauksesta, palautus on asiakkaalle ilmainen. Palautusnumeron löydät myös tilausvahvistuksesta, joka on lähetetty teille, kun tilaus on käsitelty.

Miten palautan tuotteen?

Täytä palautuslomake, jonka löydät tältä sivulta. Lomakkeen täytön jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja lähetämme sinulle ohjeet tuotteen palautukseen.