Toimimme pääsääntöisesti verkkokauppana rajallisten resurssien vuoksi, mutta haluamme tarjota myös mahdollisuuden noutoon! Varastomme sijaitsee Etelä-Haagassa, tarkemmin sanoen Orapihlajatie 35, 00320 Helsinki. Lue alempaa miten nouto toimii meillä!

Nouto toimii seuraavalla tavalla

  • Tilaa tuotteet ja valitse toimitustavaksi nouto. Saat saman tien sähköpostin, jossa kerrotaan, että tilaus on saapunut meille käsittelyyn. 
  • Kun olemme saaneet tilauksesi käsiteltyä, saat sähköpostin tilauksesi valmistumisesta. Tämän viestin saatuasi sen voi noutaa noutoaikojemme puitteissa. Noutoajat ovat yleensä 16-19 välisenä aikana. Tarkemmat noutoajat ilmoitetaan Kotipanimokaupan etusivulla. Käsittelyaika on normaalisti 1-2 arkipäivää riippuen jonosta.
  • Muista siis seurata sähköpostiasi, kun tilaat! 

Noudon voi sopia myös chat:n, sähköpostitse tai puhelimitse. Vastaamme sähköposteihin ja viesteihin hyvin nopeasti. Suosittelemme siis olemaan yhteydessä mieluiten sähköpostin avulla, sillä puhelimeen emme aina ehdi!

Varastolla ei ole aktiivisesti henkilökuntaa, josta johtuen pikanoutoja ei lähtökohtaisesti oteta vastaan. Voit kuitenkin tiedustella nopeaa noutoa sähköpostin kautta! 

Varaston osoite: Orapihlajatie 35, 00320 Helsinki

Kotipanimokaupan sijainti - Nuoli osoittaa sisäänkäynnin

Kotipanimokauppa sijainti