Verkkokaupan tuotteet myy ja toimittaa Kotipanimokauppa Mäskikattila (Y-tunnus 3202350-6). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja lähetyskulujen muutoksiin. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: asiakaspalvelu@kotipanimokauppa.fi
Puhelin: 045 783 65919

Tilaaminen & Nouto

Tuotteet tilataan verkkokaupan välityksellä osoitteesta https://www.kotipanimokauppa.fi. Kaikista tilauksista tulee automaattinen vahvistus sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilaamalla verkkokaupastamme hyväksyt myös, että saamme lähettää sinulle tuotteiden arviointipyynnön sähköpostin välityksellä automaattisella CusRev (customer review) -lisäosan avulla. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista. Arviointien tarkoitus on ohjata meitä valitsemaan parempia tuotteita asiakkaillemme. Voit poistua CusRev:n sähköpostilistalta milloin vain haluat. Sähköpostin alalaidasta löytyy unsubscribe nappula.  

Jos valitset noudon toimitustavaksi, odotathan, että saat ”Tilauksesi on käsitelty ja on valmiina noudettavaksi” sähköpostin. Tämän jälkeen, voit tulla noutamaan tilauksesi noutoaikojemme puitteissa (arkipäivisin klo 14-18. Etusivulla ilmoitetaan poikkeukset).  Noutotilaukset ovat yleensä noudettavissa jo saman arkipäivän aikana! Elintarvikkeilla ei ole palautusoikeutta. Jos olet tilannut esimerkiksi maltaat rouhittuna, etkä haluakaan noutaa tuotteita, et ole oikeutettu saamaan rahoja käsiteltyjen elintarvikkeiden osalta takaisin. Tämä on puhtaasti hygieniasyistä.

Toimitus

Paketimme toimittaa Matkahuolto. Voit valita toimitustavaksi Matkahuollon Lähellä-paketin tai jakelun kotiovelle. Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 1-3 arkipäivää. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Jos valitset toimitustavaksi Matkahuolto Lähellä, pakettisi päätyy joko pakettiautomaattiin tai Matkahuolln palvelupisteelle:

  • Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.
  • Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Jos tilaat paketin kotijakeluna, paketti toimitetaan teille kotiin asti:

  • Matkahuollon toimitus ovelle sovittuna ajankohtana: Toimitus ovellesi sovittuna ajankohtana, myös iltaisin ja lauantaisin. Saat ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä toimitusajan sopimiseksi. Vastaanottajan luvalla toimitus voidaan jättää myös ilman vastaanottajan kuittausta kotiovelle.

Pyrimme käsittelemään jokaisen tilauksen saman päivän aikana. Huomioi kuitenkin, että viikonloppuisin paketit eivät liiku ja Kotipanimokauppa on kiinni. Yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus! Toimitustapana: Matkahuolto lähellä. Matkahuolto lähellä paketin maksimipaino 30 kg, josta johtuen ilmainen toimitus ei koske yli 30 kg tilauksia. Toimitamme tilatut tuotteet joka arkipäivä Matkahuollon keräyspisteelle. Kun tilauksenne saapuu valitsemaanne Matkahuollon pisteeseen/pakettiautomaattiin, saatte siitä tekstiviesti-ilmoituksen.

Matkahuolto toimitusten painorajoitukset – Ilmaisen toimituksen painoraja 30 kg!

  • Matkahuolto XXS – max. 1 kg
  • Matkahuolto Lähellä – max. 150 kg – Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin, jotka painavat alle 30 kg.
  • Matkahuolto kotijakelu – max. 175 kg
  • Yli 175 kg tilaukset lähetetään rahtina. Rahdin hinta lasketaan tapauskohtaisesti, sillä siihen vaikuttaa paino, mitat sekä päämäärä.

Huomaattehan, että yli 30 kg tilaukset pakataan aina eri laatikoihin ja ne voidaan lähettää vain Matkahuollon palvelupisteille (ei pakettiautomaatteihin).

Palautus

Palautusprosessista tarkemmin täällä!

Noutamattomien pakettien käsittely

Pakettipisteeltä noutamattomien pakettien lähetyskuluista vastaa asiakas itse. Nämä peritään, kun meille tulee noutamattoman tilauksen lähetyskuluista tieto. Palautetuista tuotteista (rahoja ei palauteta raaka-aineista) saat rahasi takaisin, kun olet maksanut palautuksesta aiheutuneen lähetyskulun. Palautettuja tuotteita säilytetään 1 kuukausi niiden palautumisesta. 

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@kotipanimokauppa.fi.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kotipanimokauppa käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu myös olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmansille osapuolille.