Maltaat ovat oluen valmistuksen yksi perusraaka-aineista yhdessä humalan, hiivan ja veden kanssa. Mäskätessä maltaista liukenee veteen sokeria, makua ja muita hivenaineita, joita hiiva syö pois muodostaen alkoholia ja hiilidioksidia. Maltaat jaotellaan seuraavalla tavalla: Perusmaltaat, karamellimaltaat ja erikoismaltaat. Perusmaltaat muodostavat mallaspedistä suurimman osan, koska mäskäysvaiheessa niistä saadaan eniten käymiskelpoisia sokereita.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Simpsons Malt – Heritage Crystal Malt EBC 167-190

2,63  kg

Viking Malt – Caramel 30 mallas EBC 30±5

2,15  kg

Viking Malt – Chocolate Light mallas EBC 350-450

2,55  kg

Simpsons Malt – Aromatic malt EBC 50-70

2,15  kg

Simpsons Malt – Amber malt EBC 54-71

2,85  kg

Ireks – Vienna Malt EBC 8-10

2,15  kg