Olutta on maustettu aivan sen keksimisestä lähtien. Niin paikallisia kuin kaukomaiden eksoottisiakin mausteita on lisätty oluen sekaan antamaan sille lisämakua. Vaikka mausteiden käyttäminen on vähentynyt verrattuna menneeseen, on se silti osa joitain oluttyylejä. Esimerkiksi useissa Belgialaisissa oluttyyleissä on hyvin yleistä lisätä erilaisia mausteita, kuten korianteria ja appelsiininkuoria. Myös pienpanimot tykkäävät kokeilla erilaisia mausteita erikoisoluissaan. Mausteiden avulla saat helposti tuotua uusia ulottuvuuksia olueesi!

Näytetään kaikki 8 tulosta

Appelsiininkuoret – makea 100 g

4,25 

Appelsiininkuoret – karvas 100 g

4,95 

Ranskalaiset tammilastut – keskipaahteinen 100 g

3,95 

Ranskalaiset tammilastut – tumma paahto 100 g

3,95 

Ranskalaiset tammilastut – vaalea paahto 100 g

3,95