Hyvä vesikemia erottaa mahtavan oluen hyvästä. Olut koostuu pääosin vedestä, joten luonnollisesti veden koostumus ja maku vaikuttavat lopputulokseen. Jos olet aloitteleva kotipanija, on Suomen vesi lähtökohtaisesti erittäin laadukasta oluen valmistukseen ja voit hyvillä mielin unohtaa vesikemian aluksi. Mäskäyksen kannalta olisi kuitenkin hyvä, jos pystyt säätämään pH-tason 5.2-5.6 välille.

Näytetään kaikki 8 tulosta

Kaliumkloridi 100 g – mineraalisuola

4,50 

Askorbiinihappo 100 g

4,55 

Maitohappoliuos 80%

6,45 

Kalsiumkloridi 35 % 100 ml

4,15 

Magnesiumsulfaatti 100 g – Epsom Salt

3,50 

Aromazyme ABV – humalavahvenne 100 g

29,95 

Sitruunahappo 100 g

3,15