Hyvä vesikemia erottaa mahtavan oluen hyvästä. Olut koostuu pääosin vedestä, joten luonnollisesti veden koostumus ja maku vaikuttavat lopputulokseen. Jos olet aloitteleva kotipanija, on Suomen vesi lähtökohtaisesti erittäin laadukasta oluen valmistukseen ja voit hyvillä mielin unohtaa vesikemian aluksi. Mäskäyksen kannalta olisi kuitenkin hyvä, jos pystyt säätämään pH-tason 5.2-5.6 välille.

Näytetään kaikki 13 tulosta

Kalsiumsulfaatti – Gypsum eli kipsi 100 g

2,90 

Kaliumkloridi 100 g – mineraalisuola

4,50 

Maitohappoliuos 80%

6,45 

Askorbiinihappo 100 g

4,95 

Kalsiumsulfaatti – Gypsum eli kipsi 500 g

5,50 

Magnesiumsulfaatti 100 g – Epsom Salt

3,15 

Kalsiumkloridi 33 % 100 ml

4,55 

Magnesiumsulfaatti 1 kg – Epsom Salt

9,95 

Kaliumkloridi 1 kg – mineraalisuola

24,50 

Sitruunahappo 100 g

3,15 

Aromazyme ABV – humalavahvenne 100 g

29,95 

Aktiivihiili 1 kg – valmistettu kookoksesta

9,50 

Glukoamylaasi – 4 g

3,50