SafBrew BR-8 on maailman ensimmäinen Bretta kuivahiiva
SafBrew BR-8 on maailman ensimmäinen Brettanomyces bruxellenis kuivahiiva kotipanijoille suunnitellussa kokoformaatissa! Se tuottaa kaikki makuominaisuudet, jota ”villihiivalta” odotetaan, mutta kontrolloidusti ja luotettavasti. BR-8 on ensisijaisesti suunniteltu jälkikäymiseen, jossa se tuottaa hieman funkimpia makuja (karjapiha, hevonen, nahka..), joita tasapainottaa mukavasti hedelmäiset maut. Maut kehittyvät mitä pidempään oluen antaa kypsyä.
SafBrew BR-8 tulee ”herättää” ennen käyttöä
Lisää hiiva vähintään 10 x hiivan painon mukaiseen steriiliin veteen, jonka lämpötila on 25-29°C. Jätä se lepäämään nesteeseen 15-30 minuutiksi. Sekoita varovasti, kunnes hiiva on sekoittunut. Lisää olueen jälkikäymissokeri 5-10 grammaa per olutlitra ja BR-8 hiiva. Hiilihapot saavutetaan noin 1-3 kuukaudessa.
Hiivan ominaisuudet
Käymislämpötila 15 – 25°C
Alkoholinsietokyky 8,5 %
Annostelu
1 g / 10 l
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.