Kalsiumsulfaatti, eli kipsi nostaa mäskin happamuutta (eli laskee pH-arvoa) ja lisää samalla veden kovuutta.
Kalsiumsulfaatti 100 g – Gypsum
3,20 €
Nostaa mäskin happamuutta (eli laskee pH-arvoa) ja kovuutta.
Varastossa
Osastot: Oluen raaka-aineet, Vesikemia
Kuvaus
Lisätiedot
Paino | 0,11 kg |
---|---|
Mitat | 15,4 × 11,2 × 0,2 cm |
Tuotemerkki |
Arviot (0)
Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kalsiumsulfaatti 100 g – Gypsum” Peruuta vastaus
Toimitus & Palautus
Toimitus ja palautus
Yli 150 € tilaukset ilman toimituskuluja. Jos et jostain syystä olekaan tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, voit palauttaa sen meille maksutta 14 vuorokauden sisällä.

Tutustu myös
Fermentis Saflager W-34/70 – Maailmankuulu Weihenstephan hiivakanta
Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Fermentis SafAle US-05 – maailman suosituin kuivahiiva Ale oluille
Arvostelu tuotteesta: 4.29 / 5
Viking Malt – Wheat Malt vehnämallas EBC 3.5–6.5
Arvostelu tuotteesta: 4.86 / 5
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.