Laktoosi on maitosokeria, jossa ei ole käymiskelpoisia sokereita. Se on siis erinomainen makeutusaine jos esimerkiksi oluesi on käynyt liian kuivaksi ja haluat lisätä makeuttaa käymisen jälkeen. Laktoosi ei sovi käymiseen tai jälkikäymiseen, sillä hiiva ei osaa käyttää sitä. Käyttötarkoituksia: mm. Stout-oluet. Sopii myös siiderille ja viinille!
Kuvaus
Lisätiedot
Paino | 1 kg (kilogramma) |
---|
Toimitus & Palautus
Toimitus ja palautus
Yli 150 € ja alle 30 kg tilaukset ilman toimituskuluja. Tutustu tarkemmin tilaus- ja toimitusehdoistamme sekä palautusehdoista!

Tutustu myös
Fermentis SafAle US-05 – maailman suosituin kuivahiiva Ale oluille
Arvostelu tuotteesta: 4.56 / 5
3,95 €