Diamond Lager Yeast on aito Saksalainen lagerhiiva, jota käyttävät kaupalliset panimot maailmanlaajuisesti. Se antaa aidon lagerhiivan suorituskyvyn ja tasalaatuisuuden kuivahiivan muodossa. Tämä tekee siitä erinomaisen erilaisien autenttisten Lager oluiden panemiseen. Tuottaa puhtaita ja aitoja Laegereita. Ei sovellu jäkikäymiseen pulloissa. Perinteisesti Diamond Lager Yeast hiivalla tehtyjä oluita: Munich Helles, Dortmunder Export, Saksalainen Pilsner, Bohemian Pilsner, American Pilsner, Vienna Lager, Oktoberfest/Märzen, Dark American Lager, Munich Dunkel, Schwarzbier, Perinteinen Bock jne. Paketissa 11 g kuivahiivaa.
Hiivan ominaisuudet:
Aromit: neutraali
Flokkulaatio (eng. flocculation) – korkea
Käymisaste (eng. attenuation) – korkea
Käymislämpötila 10 – 15°C
Alkoholinkestävyys 13% ABV
Annostelu:
2 g / litra
Käymisaika (arvio):
Voimakas käyminen voi olla ohi jopa 5 päivässä.
Markus (varmistettu kirjoittaja) –
Nopea ja voimakas käyminen.
Matti (varmistettu kirjoittaja) –
Jani Ruotsalainen (varmistettu kirjoittaja) –
Aleksi Reponen (varmistettu kirjoittaja) –