Windsor on aito Englantilainen tasapainoinen Ale-kuivahiiva, joka tuottaa hedelmäisiä makuja. Windsorin attenuaatio on verrattain matala (keskitaso), joka sopii erinomaisesti hedelmäisille Brittiläisille Ale-oluille. Windsorilla tehdään tyypillisesti Bittereitä, Irisih Red Ale, Englantilainen Brown Ale, Porter ja makeat stoutit. Windsor ei kykene syömään maltoosia, jota on tyypillisesti 10-15 % vierteessä. Siksi oluesta tulee tyypillisesti paksurunkoisempi ja makeampi, eli juuri sitä mitä Britti Ale-oluilta haetaan!
Hiivan ominaisuudet
Aromit: Hedelmäinen ja hiukan esterinen.
Flokkulaatio (eng. flocculation) – matala
Käymisaste (eng. attenuation) – keskitaso
Käymislämpötila 15-25°C
Annostelu:
1 g / litra
Käymisaika (arvio):
Voimakas käyminen voi olla ohi 3 päivässä.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.