Magnesiumsulfaatti, jota kutsutaan myös epsom-suolaksi alentaa hieman mäskin pH-arvoa. Lisäämällä 1 g/10 litraan nostat suolatasoa 39 ppm, sulfaatteja ja magnesiumia 10 ppm sekä veden kovuutta 41 ppm.
Magnesiumsulfaatti 100 g – epsom salt
Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
(1 tuotearvio)3,50 €
Alentaa mm. hieman pH-arvoa. Lue tarkemmin alhaalta!
Varastossa
Osastot: Oluen raaka-aineet, Vesikemia
Kuvaus
Lisätiedot
Paino | 0,11 kg (kilogramma) |
---|---|
Mitat | 16 × 11 × 0,5 cm (senttimetri) |
Arviot (1)
1 arvio tuotteelle Magnesiumsulfaatti 100 g – epsom salt
Lisää arvio Peruuta vastaus
Toimitus & Palautus
Toimitus ja palautus
Yli 150 € ja alle 30 kg tilaukset ilman toimituskuluja. Tutustu tarkemmin tilaus- ja toimitusehdoistamme sekä palautusehdoista!

Tutustu myös
Fermentis Saflager W-34/70 – Maailmankuulu Weihenstephan hiivakanta
Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
Matheos Mattsson (varmistettu kirjoittaja) –
en ole vielä ehtinyt kokeilla