Servomyces on luonnollinen hiivaravinne, joka parantaa oluen käymistä. Sercomyces hiivaravinteen valmistuksessa ei ole käytetty mitään kemikaaleja tai lisäaineita. Se on niin luonnollista, että jopa Saksalainen erittäin tiukka olutlaki ”Reinheitsgebot” hyväksyy sen käytön. Servomyces parantaa hiivan kykyä tuottaa tärkeitä ravinteita, kuten sinkkiä.
Lisätään 10 minuuttia ennen keiton loppua. Jos reseptissä ei ole keittoa, se lisätään vierteeseen ennen hiivan lisäämistä.
Annostelu
- 1 g / 100 litraa käymisen tehostamiseksi
- 2 g / 100 litraa hiivastartterin tekemiseen
Testattu panimoissa ympäri maailman ja Servomycesin on todettu:
- Lyhentävän käymisaikaa ja parantavan käymisen tehokkuutta
- Kasvattavan flokkulaatiota (hiivan ja solujen pakkaantumista käymisen lopuksi)
- Vähentävän suuresti rikin sivumakuja. Tuottaa tasapainoisempia ja pehmeämmän makuisia oluita.
- Parantavan hiivan terveyttä
- Vähentävän diasetyylin muodostumista käymisessä
- Parantavan käymisastetta
- Tehostavan hiivan kasvatusta
- Parantavan kokonaisvaltaisesti valmista olutta