Viking Dextrin Maltissa on erinomainen maku, jonka se saa erityisessä paahto- ja idätysprosessissa. Dextrin maltin entsyymiaktiivisuus on vaatimatonta. Makupaletista erityisesti havaittavissa maltaisuus ja makeus. Soveltuu erittäin hyvin mm. Aleihin ja Lagereihin parantamaan suutuntumaa, täyteläisyyttä ja vaahtokukkaa. Suositeltu osuus maltaista 30 %.
Maltaan ominaisuudet
Kosteus: max. 6.5
Uutepitoisuus: min. 79.0 % dm
Väri °EBC: 8-14
Proteiini: max. 12.0 % dm
Vapaa typpi: min. 120 mg/l
Diastaattinen voima: min. 200 WK dm
Mikko Karjalainen (varmistettu kirjoittaja) –
Markus (varmistettu kirjoittaja) –
Markku V. (varmistettu kirjoittaja) –
Markus (varmistettu kirjoittaja) –