Viking Maltin entsyymimallas on valmistettu joko 2-tahoisesta kevätohrasta tai 6-tahoisesta. Entsyymimaltaan idätys ja paahtaminen on suunniteltu maksimoimaan maltaan entsyymitoiminnan. Suositellaan käytettäväksi resepteihin, joissa käytetään paljon matalan entsyymitason omaavia maltaita tai muita ainesosia. Parantaa mäskäystehokkuutta ja ei tuo olueen juurikaan muita makuja. Valmistetaan Suomessa.
Käyttötarkoitus: Resepteihin, joissa käytetään paljon maltaita, joilla on matala entsyymitoiminta tai paljon muita aineisosia kuin mallas.
Maltaan ominaisuudet
Kosteus: max. 7.0
Uutepitoisuus: min. 76.0 % dm
Alfa-amylaasi DU: min. 70 dm
Diastaattinen voima: min. 2620 WK dm
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Antti (varmistettu kirjoittaja) –
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –