Viking Dark Munich dark paahdetaan 110–120 °C, joka antaa maltaalle aromaattisen ja pähkinäisen maun. Korkea lämpötila on vähentänyt entsyymiaktiivisuutta verrattuna esimerkiksi Pilsner maltaaseen. Käytetään yleensä kausioluissa, bockeissa, tummissa lagereissa, dunkeleissa jne. Suositeltu osuus maltaista 80 %. Valmistetaan Suomessa.
Viking Malt – Munich Dark EBC 20-24
Arvio 4.67 5:stä perustuen 6 asiakkaan arvotukseen.
(6 tuotearviota)2,20 € kg
Suositeltu osuus maltaista 80 %.
Käyttötarkoitus: tummat oluet juhlaoluet jne.
Varastossa
Osastot: Oluen raaka-aineet, Maltaat, Perusmaltaat, Viking Malt -maltaat
Kuvaus
Lisätiedot
Tuotemerkki |
---|
Arviot (6)
6 arviota tuotteelle Viking Malt – Munich Dark EBC 20-24
Lisää arvio Peruuta vastaus
Toimitus & Palautus
Toimitus ja palautus
Yli 150 € ja alle 30 kg tilaukset ilman toimituskuluja. Tutustu tarkemmin tilaus- ja toimitusehdoistamme sekä palautusehdoista!

Tutustu myös
Viking Malt – Wheat Malt vehnämallas EBC 3.5–6.5
Arvostelu tuotteesta: 4.77 / 5
1,60 € - 1,80 € / kg Simpsons Malt – Finest Pale Ale Maris Otter EBC 4-6
Arvostelu tuotteesta: 4.74 / 5
2,00 € - 2,25 € / kg
Aleksandr Labanov (varmistettu kirjoittaja) –
Otto (varmistettu kirjoittaja) –
Paul H. (varmistettu kirjoittaja) –
Daniel (varmistettu kirjoittaja) –
Maxim (varmistettu kirjoittaja) –
Marcel (varmistettu kirjoittaja) –