Viking Dark Munich dark paahdetaan 110–120 °C, joka antaa maltaalle aromaattisen ja pähkinäisen maun. Korkea lämpötila on vähentänyt entsyymiaktiivisuutta verrattuna esimerkiksi Pilsner maltaaseen. Käytetään yleensä kausioluissa, bockeissa, tummissa lagereissa, dunkeleissa jne. Suositeltu osuus maltaista 80 %. Valmistetaan Suomessa.
Viking Malt – Munich Dark EBC 20-24
Arvio 4.67 5:stä perustuen 6 asiakkaan arvotukseen.
(6 tuotearviota)1,82 € kg
Suositeltu osuus maltaista 80 %.
Käyttötarkoitus: tummat oluet juhlaoluet jne.
Varastossa
Osastot: Maltaat, Oluen raaka-aineet, Perusmaltaat, Viking Malt -maltaat
Kuvaus
Lisätiedot
Tuotemerkki |
---|
Arviot (6)
6 arviota tuotteelle Viking Malt – Munich Dark EBC 20-24
Lisää arvio Peruuta vastaus
Toimitus & Palautus
Toimitus ja palautus
Yli 150 € ja alle 30 kg tilaukset ilman toimituskuluja. Tutustu tarkemmin tilaus- ja toimitusehdoistamme sekä palautusehdoista!

Aleksandr Labanov (varmistettu kirjoittaja) –
Otto (varmistettu kirjoittaja) –
Paul H. (varmistettu kirjoittaja) –
Daniel (varmistettu kirjoittaja) –
Maxim (varmistettu kirjoittaja) –
Marcel (varmistettu kirjoittaja) –