Viking Munich light -maltaat ovat käsitelty 110 – 120°C, joka tuo niille aromaattisen pähkinäisen maun. Munich malt light on ideaali käytettäväksi tummiin, kausi ja bock oluisiin. Suositeltu määrä mallaspohjasta 80 %.
Maltaita tulisi säilyttää kuivassa ja alle 20°C.
Viking Munich light mallasta valmistetaan Suomessa, Puolassa ja Tanskassa.
Maltaan ominaisuudet
Kosteus: max. 5.0
Uutepitoisuus: min. 78.0 % dm
Väri °EBC: 14-18
Proteiini: max. 12.5 % dm
Vapaa typpi: min. 120 mg/l
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Teemu (varmistettu kirjoittaja) –
Mikko Karjalainen (varmistettu kirjoittaja) –
Markku V. (varmistettu kirjoittaja) –
Marko (varmistettu kirjoittaja) –
Daniel (varmistettu kirjoittaja) –
Otto (varmistettu kirjoittaja) –
Markku V. (varmistettu kirjoittaja) –
Keijo Kemppainen (varmistettu kirjoittaja) –
Maxim (varmistettu kirjoittaja) –