Viking malt mallastamon Viking Pale Ale ohramallas valmistetaan keväisestä 2-tahoisesta ja orgaanisesta kevätohrasta. Tämä maltaan vivahteita voidaan kuvailla maltaisaksi, imeläksi ja pähkinäiseksi. Pale Ale ohramallasta tuotetaan Suomessa ja Puolassa. Suositeltu osuus maltaista jopa 100 %.
Maltaan ominaisuudet
Kosteus: max. 5.0
Uutepitoisuus: min. 80.0 % dm
Väri °EBC: 4–7
Proteiini: max. 12.5 % dm
Vapaa typpi: min. 130 mg/l
Beta-Glukaani: max. 200 mg/l
Diastaattinen voima: min. 200 WK dm
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Toimitettu, kuten pyydetty. Nopeasti ja rouhittuna.
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Teemu (varmistettu kirjoittaja) –
Sauli Paananen (varmistettu kirjoittaja) –
Arturo Salazar (varmistettu kirjoittaja) –
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Aleksandr L. (varmistettu kirjoittaja) –
Otto (varmistettu kirjoittaja) –
Mika (varmistettu kirjoittaja) –
Teemu (varmistettu kirjoittaja) –
Ville V. (varmistettu kirjoittaja) –
vesa (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä perusmallas
Kari H. (varmistettu kirjoittaja) –
Sami Ikonen (varmistettu kirjoittaja) –
Rouhittuna tilasin ja hienosti ja tasaiseti oli kaikki rouhittu.
Aki (varmistettu kirjoittaja) –
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
vesa a. (varmistettu kirjoittaja) –
Janne (varmistettu kirjoittaja) –
Daniel Dolezal (varmistettu kirjoittaja) –
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Juha (varmistettu kirjoittaja) –