Viking malt mallastamon Pilsner mallas valmistetaan keväisestä 2-tahoisesta ja orgaanisesta kevätohrasta. Tämän maltaan makua voidaan kuvailla hieman pähkinäiseksi ja keksimäiseksi. Erinomainen mallas kaikentyyppisille mallasoluille! Suositeltu osuus maltaista jopa 100 %. Valmistetaan Suomessa ja Puolassa.
Täältä löydät Viking Malt reseptejä.
Maltaan ominaisuudet
Kosteus: max. 5.0
Uutepitoisuus: min. 80.0 % dm
Väri °EBC: 3.0–4.2
Proteiini: max. 12.5 % dm
Vapaa typpi: min. 130 mg/l
Beta-Glukaani: max. 200 mg/l
Diastaattinen voima: min. 250 WK dm
Mika (varmistettu kirjoittaja) –
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Georgii Iurkin (varmistettu kirjoittaja) –
Markku V. (varmistettu kirjoittaja) –
Markus (varmistettu kirjoittaja) –
Markus (varmistettu kirjoittaja) –
Antti P. (varmistettu kirjoittaja) –
Aleksandr Labanov (varmistettu kirjoittaja) –
Otto (varmistettu kirjoittaja) –
Paul H. (varmistettu kirjoittaja) –
Daniel (varmistettu kirjoittaja) –
Very good choice to reach pilsner style
Mikko K. (varmistettu kirjoittaja) –
Jukka (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä perusmallas
Juha (varmistettu kirjoittaja) –
Paavo (varmistettu kirjoittaja) –
vesa a. (varmistettu kirjoittaja) –
Peruskauraa olueeseen, eh…joo.
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Marko M. (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvin rouhittu
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Arto (varmistettu kirjoittaja) –
Janne (varmistettu kirjoittaja) –
Toni (varmistettu kirjoittaja) –
Gabriele Santinoli (varmistettu kirjoittaja) –
Marko (varmistettu kirjoittaja) –