Viking Pilsner Zero mallas eroaa Pilsner maltaasta siten, että se on valmistettu eri ohralajikkeesta. Tämä ohralajikeen erikoisuus on parempi oluen maun pysyvyys. Suositeltu osuus maltaista jopa 100 %. Voidaan käyttää kaikenlaisiin oluisiin.
Valmistetaan Suomessa ja Puolassa.
Maltaan ominaisuudet
Kosteus: max. 5.0
Uutepitoisuus: min. 80.0 % dm
Väri °EBC: 3-4.3
Proteiini: max. 12.0 % dm
Vapaa typpi: min. 130-185 mg/l
Beta-Glukaani: max. 200 mg/l
Diastaattinen voima: min. 250 WK dm
Antti P. (varmistettu kirjoittaja) –
Markus (varmistettu kirjoittaja) –
Marko (varmistettu kirjoittaja) –
Aleksandr L. (varmistettu kirjoittaja) –
Markus (varmistettu kirjoittaja) –
Daniel (varmistettu kirjoittaja) –