Viking Roasted Barley valmistetaan paahtamalla hyvälaatuista ohraa. Paahtamisprosessi on samankaltainen kuin Black Maltilla, mutta Roasted Barleyssä pidetään erityinen huoli, ettei ohra pala. Lopullinen lämpötila yltää jopa 200˚C! Roasted Barley on maultaan karski ja kitkerä. Savuinen ja palanut aromi on vahvasti läsnä. Sopii erityisen hyvin tummiin oluisiin, kuten Stoutteihin tai Portereihin. Värjää olutta tehokkaasti
Maltaan ominaisuudet
Kosteus: max. 5
Uutepitoisuus: min. 63.0 % dm
Väri °EBC: 900-1300
Paul H. (varmistettu kirjoittaja) –
Timo (varmistettu kirjoittaja) –
Ville V. (varmistettu kirjoittaja) –
Janne (varmistettu kirjoittaja) –
Sami Knapp (varmistettu kirjoittaja) –