Viking wheat vehnämallas on valmistettu erittäin laadukkaasta vehnästä. Vehnämallasta käytetään pääasiassa vehnäoluiden ja pintahiivaoluiden valmistuksessa. Sitä voidaan käyttää myös esimerkiksi lager oluissa rikastamaan makua ja parantamaan vaahdon pysyvyttä. Käytetään yleensä 50 % vehnäoluen mallaspohjasta ja noin 20 % lagerin mallaspohjasta.
Maltaan ominaisuudet
Kosteus: max. 6.0
Uutepitoisuus: min. 82.0 % dm
Väri °EBC: 3.0–5.5
pH: 5.7-6.3
Proteiini: max. 14.0 % dm
Vapaa typpi: min. 90 mg/l
Diastaattinen voima: min. 250 WK dm
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Antti P. (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä mallas vehnäolueeseen.
Georgii Iurkin (varmistettu kirjoittaja) –
Daniel (varmistettu kirjoittaja) –
Georgii Iurkin (varmistettu kirjoittaja) –
Antti P. (varmistettu kirjoittaja) –
Otto (varmistettu kirjoittaja) –
Mikko K. (varmistettu kirjoittaja) –
vesa a. (varmistettu kirjoittaja) –