Kotipanimokauppa Mäskikattila

  • Varasto: Orapihlajatie 35, 00320 Helsinki
  • laskutus Laskutus: Kuutamokatu 4 A 13, 02210 Espoo
  • Puhelinnumero: 045 783 65919
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@kotipanimokauppa.fi
  • Y-tunnus 3202350-6

Toimimme pääsääntöisesti verkkokauppana, mutta nouto on myös mahdollinen. Noutoajat pääsääntöisesti arkisin ma-pe klo 16-19 välillä. Saat erillisen sähköpostin, kun olemme käsitelleet tilauksesi ja se on valmis noudettavaksi. Lue tarkemmin noudosta täältä!

YHTEYSTIEDOT

Usein kysytyt kysymykset

Missä Kotipanimokauppa sijaitsee?

Kotipanimokaupan varasto sijaitsee Helsingin Etelä-Haagassa, tarkemmin sanottuna Orapihalajatie 35, 00320 Helsinki. Myymme koko Suomen alueelle!

Voiko Kotipanimokaupasta noutaa itse tuotteet?

Toimimme pääsääntöisesti verkkokauppana. Kaikki noudot on sovittava erikseen chatin tai sähköpostin avulla. Noudot mahdollisia pääsääntöisesti 17 - 20 välisenä aikana. 

Miten palautan tuotteen?

Jos haluat palauttaa tuotteen, otathan meihin ensin yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@kotipanimokauppa.fi tai täytä palautuslomake täältä ja olemme teihin yhteydessä!

Voiko teidän kautta tilata valikoiman ulkopuolisia tuotteita?

Sovittavissa on! Ota meihin yhteys sähköpostitse asiakaspalvelu@kotipanimokauppa.fi ja selvitellään saadaanko napattua seuraavaan tilaukseen mukaan.

Voiko teiltä tilata suuria määriä?

Tietenkin voi! Jos tilaat suuren määrän jotain tiettyä tuotetta tai raaka-ainetta, ota meihin ensin yhteys sähköpostitse asiakaspalvelu@kotipanimokauppa.fi. Näin pidämme huolen, että varastossamme on aina tuotteita niitä tarvitseville.

Kauan tilauksessani kestää?

Pyrimme pakkaamaan kaikki tilaukset samana päivänä, kun tilaus on tehty (poislukien viikonloput). Tilaukset toimitetaan Matkahuollon keräyspisteelle jokaisena arkipäivänä. Näin paketit saadaan liikkeelle mahdollisimman nopeasti. Tilauksessamme tulee mukana Matkahuollon seurantakoodi, jonka avulla voit seurata tilauksen etenemistä.

YHTEYDENOTTO

OTA YHTEYTTÄ

Parhaiten saat meihin yhteyden Chatin tai tämän lomakkeen avulla.