Kotipanimokauppa Mäskikattila

  • Varasto: Orapihlajatie 35, 00320 Helsinki
  • Puhelinnumero: 045 783 65919
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@kotipanimokauppa.fi
  • Y-tunnus 3202350-6

Toimimme pääsääntöisesti verkkokauppana, mutta nouto on myös mahdollinen. Noutoajat pääsääntöisesti arkisin ma-pe klo 14-18 välillä. Saat erillisen sähköpostin, kun olemme käsitelleet tilauksesi ja se on valmis noudettavaksi. Lue tarkemmin noudosta täältä!

YHTEYSTIEDOT

Usein kysytyt kysymykset

Missä Kotipanimokauppa sijaitsee?

Kotipanimokaupan varasto sijaitsee Helsingin Etelä-Haagassa, tarkemmin sanottuna Orapihalajatie 35, 00320 Helsinki. Myymme koko Suomen alueelle!

Voiko Kotipanimokaupasta noutaa itse tuotteet?

Toimimme pääsääntöisesti verkkokauppana, mutta meiltä voi myös noutaa! Kun olet saanut sähköpostin, jossa ilmoitetaan tilauksen olevan käsitelty ja valmis noudettavaksi, voit tulla noutamaan tilauksen noutoaikojemme sisällä. Tilauksen käsitellään yleensä saman päivän aikana, mikäli tilaat ennen kello 14. 

Miten palautan tuotteen?

Jos haluat palauttaa tuotteen, otathan meihin ensin yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@kotipanimokauppa.fi

Voiko teidän kautta tilata valikoiman ulkopuolisia tuotteita?

Sovittavissa on! Ota meihin yhteys sähköpostitse asiakaspalvelu@kotipanimokauppa.fi ja selvitellään saadaanko napattua seuraavaan tilaukseen mukaan.

Voiko teiltä tilata suuria määriä?

Tietenkin voi! Jos tilaat suuren määrän jotain tiettyä tuotetta tai raaka-ainetta, ota meihin ensin yhteys sähköpostitse asiakaspalvelu@kotipanimokauppa.fi. Näin pidämme huolen, että varastossamme on aina tuotteita niitä tarvitseville! Esimerkkejä suurista tilauskohteista: Humalat, maltaat, pullonkorkit, pullot jne. Suuret tilaukset saa aina hieman edullisemmin!

Kauan tilauksessani kestää?

Pyrimme pakkaamaan kaikki tilaukset samana arkipäivänä. Tilaukset toimitetaan Matkahuollon keräyspisteelle jokaisena arkipäivänä. Näin paketit saadaan liikkeelle mahdollisimman nopeasti. Kun tilaus on käsitelty, saat sähköpostin mukana Matkahuollon seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksen etenemistä.

YHTEYDENOTTO

OTA YHTEYTTÄ

Parhaiten saat meihin yhteyden Chatin tai tämän lomakkeen avulla.